Бігос з квашеної капусти - це смачне поєднання тушкованих овочів та м'яса, яке стане справжньою окрасою вашого столу. Відкрийте для себе рецепти приготування бігосу з квашеної капусти на платформі FoodOboz!
Бігос - страва з капусти та м'яса, яка має польське походження. Овоч поєднують з соковитою свининою, а також дуже смачно додати гриби. Пропонуємо ознайомитись з рецептом, в основі якого саме квашена капуста.
Рецепт бігосів з квашеною капустою був представлений на Instagram фудблогеркою Вікторією під ніком cook with me at home. Це страва не лише смачна, але й дуже економна.
1. Залити очищені гриби гарячою водою і залишити на 30 хвилин (воду не виливайте).
2. В розігріту з олією високу антипригарну сковорідку (в ідеалі гусятницю) викласти порізане м'ясо.
3. Смажте, постійно помішуючи, до отримання золотистого кольору.
4. Додайте паприку і нарізану цибулю, ретельно перемішайте, а потім смажте протягом 5 хвилин.
5. Натріть моркву на великій тертці і добре перемішайте.
6. За кілька хвилин ввести нарізані смужками гриби разом з рідиною, в якій вони були замочені.
7. Готувати під кришкою, періодично перемішуючи, до повної готовності м'яса.
8. Приправити сіллю та перцем, ввести томатну пасту, ковбаси та добре промиту квашену капусту.
9. Змішайте інгредієнти і готуйте під кришкою на середньому вогні, періодично помішуючи, до тих пір, поки капуста не досягне бажаного ступеня готовності. Ви можете залишити її хрусткою або довести до м'якості, в залежності від ваших уподобань.
На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти: