Булгур: апетитні рецепти для вечері - як смачно його приготувати | Кулінарні новини | FoodOboz
Булгур – це не лише економічний, а й надзвичайно корисний продукт, який можна приготувати як у каструлі, так і на сковороді. Він прекрасно гармоніює з овочами та м'ясними стравами.
Кулінарка поділиласяв Instagram рецептом дуже смачного та корисного булгуру зі спеціями та вершковим маслом.
1. Ретельно промиваємо крупу, а потім підсмажуємо її на вершковому маслі протягом 5 хвилин.
2. Додаємо сіль по спеції, перемішуємо і смажимо ще 5-7 хвилин.
3. Залийте крупу окропом (вода повинна повністю покривати її) і варіть на середньому вогні, поки вся рідина не випарується і не буде поглинена.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: