Цей букет ароматів зведе вас з розуму: оригінальний рецепт осіннього пирога з капустою в заливці.


Осінь – це пора, коли на столі з’являються смачні та запашні випічки. Існує безліч рецептів не тільки для десертів. Сьогодні ми поділимося простим і швидким способом приготування заливного пирога з капустою.

Головною особливістю є те, що тут кількість тесту в порівнянні з начинкою буде невеликою.

Почнемо з підготовки начинки. Для цього дрібно нарізану капусту помістіть у каструлю, приправте сіллю, ретельно перемішайте і влийте вершки.

Доведіть суміш до слабкого кипіння і тушкуйте ретельно помішуючи протягом 5 хвилин. Після цього додайте дрібно нарізану зелень та спеції. Все перемішайте та варіть близько 5-10 хвилин на сильному вогні. За цей час зайва волога має випаруватися.

Для приготування тіста спершу просійте борошно. В окремій мисці збийте яйця, жовтки та сметану, після чого вилийте цю суміш у борошно. Додайте розтоплене вершкове масло та олію. Тісто повинно мати густу консистенцію.

На дно форми розподіліть невелику кількість тіста, а поверх нього розмістіть начинку. Потім залийте залишками тіста і випікайте протягом 60 хвилин. Помістіть страву в попередньо розігріту до 180 градусів духовку.

Якщо поцікавитися узваром, то можна відчути справжній рай на землі: вишуканий рецепт грибного жульєна в картопляних горщиках.

Раніше ми розповідали про те, як овочі можуть стати основою для смачного десерту: пропонуємо вам спробувати рецепт морквяного торта з йогуртом і горіхами.

Related posts