Ви втратили можливість не консервуючи лимони: особливий рецепт, який збагатить будь-яке ваше блюдо.


Влітку, коли овочі та фрукти свіжі та дешеві, господині роблять усілякі заготівлі, щоб узимку насолоджуватися смаколиками чи пригощати гостей.

Варто зазначити, що зовсім не обов'язково чекати до зими, щоб насолодитися цими лимонами, адже вони стануть готовими до вживання вже через два тижні після консервації.

Така заготівля стане в нагоді в кулінарії. Цедру солоного лимона можна дрібно нарізати та додавати в соуси. Сік і м'якуш можна використовувати в заправках для салатів замість оцту та солі.

До речі, червона риба також відмінно гармонує з лимоном. Варто лише трохи збризнути продукт соком цього цитруса. До того ж, м'якуш лимона можна застосовувати для приготування освіжаючих напоїв.

Нагадаємо про цілих 2 рецепти того самого часникового соусу, який зробить м'ясо та салат дуже пікантними.

Раніше ми інформували, що під час приготування пельменів часто роблять одну й ту саму помилку: варять їх неправильно через поширений міф.

Related posts