Для холодних зимових вечорів це справжня знахідка: рецепт тарту з замороженими ягодами.
Ягідний тарт — це ніжний і смачний десерт, який стане ідеальним доповненням до затишної чайної вечірки. Основу страви складає тісто на основі сиру, а в якості начинки використовують соковиті ягоди або фрукти з яскравим ароматом.
Такий тарт не тільки тішить око, а й легко готується. Давайте розберемо рецепт за етапами.
Після того як тарт спечеться, залиште його остигати у формі, щоб начинка могла добре затвердіти. Потім наріжте на порційні шматки і подавайте до столу разом з гарячим чаєм або кавою. Для естетичного вигляду можна прикрасити тарт свіжими ягодами або посипати його цукровою пудрою.
Нагадаємо про смачні чебуреки, в яких ви навіть не зможете виявити брак м'ясних інгредієнтів: пропонуємо рецепт із грибами печерицями.
Раніше ми ділилися секретами приготування ідеальних крилець: неперевершений аромат, хрустка текстура та особливий медово-гірчичний соус, а також рецепт приготування.