Унікальний рецепт дріжджового тіста для пиріжків: як приготувати так, щоб воно не поглинало олію – смажені пиріжки з капустою | Кулінарні новини | FoodOboz
Смажені пиріжки - це по-справжньому домашня страва. Її вміє готувати кожна мама та бабуся. Начинки можуть бути будь-які: капуста, фарш, солодкі ягоди. Головне - зробити правильне тісто, щоб воно не вбирало олію та вийшло пухким.
Ідея створення хрусткого тіста для смажених пиріжків була поділена на Instagram фудблогеркою Тетяною Рябокінь (mama na kykhne). Важливо, щоб ви використовували пресовані дріжджі.
1. У теплій воді розчинити дріжджі.
4. Потім додати всі інші інгредієнти та поступово додавати борошно.
5. Приготувати еластичне тісто.
6. Відкласти близько години.
7. Руки та поверхню змастити олією та сформувати пиріжки
На сайті OBOZ.UA ви також знайдете безліч цікавих рецептів: