Форшмак: рецепти страв з оселедця та поради по приготуванню | Кулінарні новини | FoodOboz
Найсмачніша закуска з оселедця - однозначно форшмак. Готувати його можна з олією, яблуком та вареними яйцями.
Кулінарний блогер опублікувала в Instagram оригінальний рецепт неймовірно смачного форшмаку, приготованого з яблуком і вершковим маслом.
1. Відокремте оселедець від кісток і наріжте його ножем на шматочки.
2. Дрібно наріжте цибулю та змішайте її з оселедцем.
3. Натріть яблуко та варені яйця. Додайте м'яке вершкове масло (але не розтоплене) і збризніть лимонним соком. Посоліть і поперчіть за смаком, потім ретельно перемішайте.
Приготовлену закуску можна споживати відразу!
Раніше на OBOZ.UA повідомлялося: