Форшмак: рецепти страв з оселедця та поради по приготуванню | Кулінарні новини | FoodOboz


Найсмачніша закуска з оселедця - однозначно форшмак. Готувати його можна з олією, яблуком та вареними яйцями.

Кулінарний блогер опублікувала в Instagram оригінальний рецепт неймовірно смачного форшмаку, приготованого з яблуком і вершковим маслом.

1. Відокремте оселедець від кісток і наріжте його ножем на шматочки.

2. Дрібно наріжте цибулю та змішайте її з оселедцем.

3. Натріть яблуко та варені яйця. Додайте м'яке вершкове масло (але не розтоплене) і збризніть лимонним соком. Посоліть і поперчіть за смаком, потім ретельно перемішайте.

Приготовлену закуску можна споживати відразу!

Раніше на OBOZ.UA повідомлялося:

Related posts