Гарбузове лате та кава з халвою: популярні осінні напої за рецептом Ектора з "МастерШеф".


Гарбузовий латте (фото для ілюстрації: Freepik)

Щоб створити лате з гарбузом, вам знадобляться такі інгредієнти:

Як приготувати гарбузове латте

Для того, щоб приготувати гарбузове лате, можна використовувати готове гарбузове пюре або зробити його самостійно з запеченого гарбуза.

Перенесіть гарбузове пюре в каструлю і вилийте туди молоко. Добре змішайте всі складники, після чого введіть корицю, гвоздику та мускатний горіх.

Нагрійте молоко з гарбузовим пюре на невеликому вогні, не забуваючи час від часу помішувати. Паралельно приготуйте еспресо, використовуючи зручний для вас метод.

Вершки слід збити до отримання густої консистенції. Або ж можна скористатися вже готовими збитими вершками, які продаються в магазинах.

Перелийте гарбузову суміш у велику чашу, акуратно додайте еспресо. Завершіть страву, виклавши зверху готові збиті вершки, і тепер можна смакувати своє гарбузове лате.

Кава з халвою (зображення для ілюстрації: Freepik)

Як приготувати каву з халвою

Щоб приготувати незвичну каву з халвою, спочатку потрібно подрібнити смаколик. Після цього всипте халву в чашу блендера і влийте молоко.

Якщо ви кип'ятите молоко, перед тим як додати його в блендер, дайте йому охолонути до кімнатної температури, щоб не пошкодити пристрій. Альтернативно, можна використати занурювальний блендер або просто збити суміш звичайним вінчиком.

Коли кава з халвою будуть однорідною консистенції, приготуйте еспресо улюбленим способом. Перелийте молочну суміш в чашку і влийте каву.

Related posts