Легкий рецепт ковбаси до Різдва: вам не доведеться витрачати години на нарізку м'яса - Hochu.ua
Оптимальне співвідношення м'яса, солі та приправ.
Традиційна закуска на різдвяний стіл - домашня ковбаса. Ми ділились класичним рецептом. Однак зазвичай така ковбаса потребує нарізання м'яса вручну, що дуже довго і марудно.
Замість цього існує простий спосіб приготування ковбаси. Цей рецепт був опублікований у блозі naolina.artcake. Щоб досягти смачного і соковитого результату, важливо дотримуватися правильної пропорції різних видів м'яса та ретельно їх подрібнити.
Ковбаска виходить надзвичайно м’якою та соковитою. Це ідеальне поєднання різних сортів м'яса, солі та спецій. До такої смакоти безумовно слід приготувати закуску з буряка та хріну.




