Маринована скумбрія - ідеальний рецепт риби для гарніру з картоплі - покрокове керівництво по маринуванню скумбрії | Кулінарні Новини | FoodOboz
Пряно замаринована скумбрія стане відмінним компаньйоном для вареної чи смаженої картоплі. Ця риба, що має насичене м'ясо і майже не містить кісток, ідеально підходить для такого способу приготування. Завдяки вдалому маринаду, скумбрія буде готова до вживання всього за добу.
Оригінальна рецептура смачної маринованої скумбрії була представлена на Instagram у фудблогерки Оксани Бучковської (buchkovska ok). Найкраще для цього процесу підходить скляна банка, оскільки вона дозволяє рибі чудово просочитися смаками під щільною кришкою.
Список складників для приготування маринаду на 2-3 рибини:
Спосіб приготування:
1. Розморозьте скумбрію, очистіть її та ретельно промийте.
2. Помістити в банку.
3. Всі компоненти для маринаду необхідно викласти в каструлю.
4. Доведіть до кипіння і залиште на слабкому вогні під закритою кришкою на 1-2 хвилини, щоб спеції встигли настоїтися. Потім охолодіть.
5. Залити рибу холодним маринадом.
6. Залишити на 24 години в прохолодному місці для маринування.
На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти: