Маринована скумбрія - ідеальний рецепт риби для гарніру з картоплі - покрокове керівництво по маринуванню скумбрії | Кулінарні Новини | FoodOboz


Пряно замаринована скумбрія стане відмінним компаньйоном для вареної чи смаженої картоплі. Ця риба, що має насичене м'ясо і майже не містить кісток, ідеально підходить для такого способу приготування. Завдяки вдалому маринаду, скумбрія буде готова до вживання всього за добу.

Оригінальна рецептура смачної маринованої скумбрії була представлена на Instagram у фудблогерки Оксани Бучковської (buchkovska ok). Найкраще для цього процесу підходить скляна банка, оскільки вона дозволяє рибі чудово просочитися смаками під щільною кришкою.

Список складників для приготування маринаду на 2-3 рибини:

Спосіб приготування:

1. Розморозьте скумбрію, очистіть її та ретельно промийте.

2. Помістити в банку.

3. Всі компоненти для маринаду необхідно викласти в каструлю.

4. Доведіть до кипіння і залиште на слабкому вогні під закритою кришкою на 1-2 хвилини, щоб спеції встигли настоїтися. Потім охолодіть.

5. Залити рибу холодним маринадом.

6. Залишити на 24 години в прохолодному місці для маринування.

На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти:

Related posts