Млинці будуть апетитними та ніжними: секрети від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво.

Відомий шеф-кухар, ресторатор, суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати ідеальні млинці до Масниці чи на кожен день.
Незмінний суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився простим рецептом тоненьких млинців із шинкою та сиром, пише Політека.
Млинці, приготовані за цим рецептом, мають чудовий смак, насичений аромат і ідеальну тонкість. Вони не рвуться і не злипаються, що робить їх ідеальними для подачі. Суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво настійно рекомендує насолоджуватися такими млинцями на сніданок або як легкий перекус.
Для приготування млинців суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використовує наступні складові:
Також для фарширування млинців суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво застосував близько 150 грамів шинки та 100 грамів твердого сиру, як зазначає Політека.
У миску суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розбиває яйця, додає молоко та збиває все віничком до отримання однорідної консистенції. Потім він всипає цукор, сіль і борошно, ретельно замішуючи тісто, щоб усунути всі грудочки. Завершуючи процес, вливає олію та гарячу воду, і ще раз добре перемішує тісто для млинців.
Приготуємо млинці, як зазвичай, на розігрітій сковороді, встановивши середній вогонь, поки не стануть золотистими з обох сторін.
Суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво подрібнює сир для начинки за допомогою терки, а шинку нарізає на дрібні кубики, після чого об'єднує ці інгредієнти в єдину суміш.
На кожен млинець розкладаємо начинку, загортаємо їх і обсмажуємо млинці з шинкою та сиром на вершковому маслі до утворення смачною золотистої скоринки.
Нагадаємо, Politeka писала, що фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт ніжної сирної запіканки без борошна та манки.
Крім того, Politeka повідомляла, що суддя "Мастер Шеф" Ярославський поділився своїм унікальним рецептом борщу.
Також Політека повідомила, що суддя шоу "Мастер Шеф" Хіменес-Браво презентував вдосконалений рецепт торта "Наполеон".