Відкрийте нові смаки: як урізноманітнити три улюблені сніданки українців.


Звичні страви на сніданок можуть отримати нові відтінки смаку, якщо до них ввести незвичні компоненти.

Всього лише кілька складових можуть зробити ваш сніданок справжнім гастрономічним святом, яке заряджає позитивом на весь день.

Ось три сніданки, які піднімають настрій і заряджають енергією на цілий день.

Звичайна яєчня відкриває нові смакові грані, якщо приготувати її за французьким рецептом. У поєднанні з хрусткими шматочками ароматного хліба вона перетворюється на справжній бутерброд.

Вийміть серцевину з шматочків хліба.

Розігрійте масло на сковороді і підсмажте хліб з обох боків до золотистої скоринки.

Розбийте яйця у виїмку в хлібі. Посоліть й смажте до готовності.

Якщо традиційні млинці стали для вас нудними, спробуйте приготувати американські панкейки. Час на приготування цих смачних ласощів не перевищить 20 хвилин.

250 миллилитров молока

3 ст. ложки олії або 40 гр. розтопленого масла

Збийте міксером або вінчиком молоко, яйця і цукор. Додайте масло, воно повинно бути трохи тепле.

Об'єднайте борошно із сіллю та розпушувачем. Після цього обережно просійте цю суміш у молочно-яєчну масу.

Ретельно змішайте, щоб досягти однорідної консистенції.

Розігрійте сковороду без використання олії чи інших жирів.

Для приготування одного панкейка вилийте на сковороду дві столові ложки тіста. Як тільки на поверхні з’являться бульбашки, обережно переверніть млинець. Пам’ятайте, що зворотний бік готується швидше, тому уважно спостерігайте, щоб він не підгорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приготуйте смачний сніданок у сезон: спробуйте омлет із часниковими стрілками.

Солоні сирники неодмінно вразять вас своїм смаком. Всі інгредієнти для приготування цієї страви є простими і легкодоступними.

У мисці збийте яйця віночком до появи піни.

Влийте яйця в сирну масу.

Вмішайте в сир борошно, сіль і манку, ретельно змішавши до однорідної маси.

Зелень помийте, подрібніть і вмішайте в тісто.

Скачайте сирні коржики та обкатайте їх у борошні.

На сковороді розігрійте олію і обсмажте сирники з двох сторін до золотистої скоринки.

Related posts