Смачні домашні ковбаски для дітей на бутерброди: яке м'ясо обрати для приготування?
Сандвічі з ковбасою - це популярний делікатес серед дітей. Проте, коли мова йде про промислове м'ясо, варто бути дуже обережними, адже в ньому може міститися безліч консервантів і добавок, що покращують смак.
Концепція створення смачної домашньої ковбаси для дітей була представлена на сторінці кулінарної блогерки Анни, відомої під ніком milady oil, в Instagram. Зовсім іншим чином можна підійти до цього питання, зробивши...
1. З 300 грамів курячого стегна приготувати фарш, а залишок нарізати на дрібні кубики.
2. Додати сіль, сухий часник, вершки та перемішати.
3. Маринувати не менше ніж 5 годин.
4. Рівномірно розподілити майбутню ковбас у попередньо розрізаному рукаві для запікання.
5. Обернути, мов цукерку, і зафіксувати краї.
6. Випікати в духовці за температури 180 градусів 2 години. Якщо плавиться рукав для запікання, потрібно прикрити його фольгою.
7. Дати відпочити.
8. Зберігати в холодильному приладі.
На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти: