Не лише паприка: які приправи можна використати для надання аромату картоплі


Картопля є надзвичайно універсальним овочем, і вибір правильних спецій може кардинально трансформувати її смакові якості. News24 ділиться порадами про те, які спеції варто додати до картоплі, щоб вона стала смачною і ароматною.

Якщо ви зазвичай запікаєте або тушкуєте картоплю, рекомендується додати до неї мелений чорний перець, майоран, чабер, червоний перець, паприку та куркуму. Ці спеції нададуть блюду приємний аромат і покращать смакові якості. Проте важливо пам’ятати, що їх слід додавати за декілька хвилин (не менше 10) до завершення приготування страви.

Смажена картопля відзначається насиченим смаком, тому не слід перевантажувати її численними спеціями. Досить буде додати трохи меленого чорного перцю, а також червоного гострого чилі та солі.

Якщо ви хочете надати нових відтінків звичному смаку картоплі, не забудьте включити до рецепту часник, лавровий лист, селеру, кріп та петрушку. Додатково, картопля отримає особливий аромат, якщо в неї додати коріандр.

Related posts