"У нас ніколи не готували окрошку": Клопотенко представив варіанти холодних супів української кухні.


38-річний шефкухар і ресторатор Євген Клопотенко, відомий епатажним підходом до кулінарії, порадив українські охолоджуючі страви на літо.

У своєму Instagram Євген розповів, чим можна замінити популярну влітку окрошку.

На чолі меню від шеф-кухаря розташувався холодник (в іншому варіанті — бурячанка). Ця страва включає в себе буряк, яйця, огірки, зелень та кефір, і, між іншим, може стати чудовою альтернативою борщу в літній період.

За словами Євгена, у спеку на допомогу приходить холодний борщ, приготовлений на квасі з огірками та щавлем.

Наостанок Клопотенко порадив приготувати киселицю - страву з печеної картоплі і редьки.

Нагадаємо, що раніше Клопотенко демонстрував, як приготувати оладки з кабачків і бананів.

Related posts