"У нас ніколи не готували окрошку": Клопотенко представив варіанти холодних супів української кухні.

38-річний шефкухар і ресторатор Євген Клопотенко, відомий епатажним підходом до кулінарії, порадив українські охолоджуючі страви на літо.
У своєму Instagram Євген розповів, чим можна замінити популярну влітку окрошку.
На чолі меню від шеф-кухаря розташувався холодник (в іншому варіанті — бурячанка). Ця страва включає в себе буряк, яйця, огірки, зелень та кефір, і, між іншим, може стати чудовою альтернативою борщу в літній період.
За словами Євгена, у спеку на допомогу приходить холодний борщ, приготовлений на квасі з огірками та щавлем.
Наостанок Клопотенко порадив приготувати киселицю - страву з печеної картоплі і редьки.
Нагадаємо, що раніше Клопотенко демонстрував, як приготувати оладки з кабачків і бананів.