Омлет тамагоякі: рецепт для створення ідеального японського сніданку


Можна також включити одну цибулину, пів морквини або трохи натертого сиру.

Натріть моркву на дрібній тертці до отримання однорідної консистенції, а цибулю наріжте на маленькі шматочки.

Збийте яйця з сіллю та перцем до отримання щільної пінистої консистенції, потім додайте цукор, воду та соєвий соус.

В отриману яєчну масу додати терту моркву та цибулю, добре все перемішати, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися.

Розігрійте сковороду до високої температури і змастіть її олією. Налийте невелику порцію суміші, щоб утворився тонкий шар. Обсмажте близько 2 хвилин, а потім обережно скрутіть в рулет, залишаючи його на краю сковороди.

Наступним кроком налийте на сковороду нову частину суміші, щоб вона частково покривала вже готовий рулет. Коли верхній шар підсмажиться, акуратно згорніть його разом із вже приготованим.

Продовжуйте виконувати процедуру, поки не витратите всю суміш. Готовий омлет-рулет наріжте на порційні шматки і подавайте його теплим, доповнивши соусом, овочами та свіжою зеленню.

Related posts