Сніданок у стилі Паризького можна приготувати і в Україні: ось рецепт тостів з яблуками, які виходять смачнішими, ніж у французьких булочних.
На сніданок зазвичай готують яєчню та інші корисні страви, для яких не потрібно багато часу.
Проте часом вранці варто побалувати себе кількома солодкими тостами з карамелізованими яблуками, не відчуваючи при цьому жодних сумнівів.
Цей сніданок сподобається не лише дорослим, але й малюкам. Солодкі тости, відомі також як "французькі", готуються надзвичайно швидко і легко.
Яблука нарізати на невеликі шматочки, шкірку залишаємо. Із двох яєць, молока, 1 ч.л. цукру та 0.5 ч.л. кориці зробити кляр для обвалення грінок. Усі інгредієнти добре збити віночком. Для карамелізації яблук на розігріту сковороду всипати цукор, що залишився, додати масло. Коли цукор почне танути, додати яблука і корицю, що залишилася. Смажити яблука кілька хвилин.
Коли яблука віддадуть свій сік, влийте воду і тушкуйте ще 5 хвилин. Поки яблука готуються, розігрійте іншу сковороду. Не забудьте змастити її олією.
Кожен скибочку хліба занурити в яєчно-молочну суміш з обох сторін і відразу ж викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати тости приблизно по 3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Якщо запитати узваром, то настане рай на землі: рецепт грибного жульєна в картопляних горщиках.
Ми вже згадували, що овочі можуть стати основою для смачного десерту: спробуйте приготувати морквяний торт з йогуртом та горіхами за нашим рецептом.