Розмістіть це на дні банки: як зберегти імбирне печиво ніжним і запашним.
Твердість імбирного печива зумовлена не кухонними помилками, а такими інгредієнтами, як мед та спеції
Домашнє імбирне печиво може швидко втратити свою м'якість, якщо його неправильно зберігати. Проте існує простий метод, який дозволить зберегти свіжість ваших пряників без зайвих зусиль. Onet ділиться порадами, як зберегти імбирне печиво ніжним та запашним.
Зберігати імбирне печиво слід у щільно закритій банці або бляшанці, щоб зберегти в ньому потрібний рівень вологи. Ви можете покласти на дно контейнера скибочку цілозернового хліба, скибочку яблука або його шкірку, або скибочку лимона. Цей трюк допоможе зберегти печиво м'яким та додасть йому унікального присмаку.
Напередодні свят чудовим кроком буде помістити імбирне печиво в миску та накрити його тканиною. Це допоможе волозі з повітря поступово зволожити його. Ідеальне місце для зберігання — кухня, де під час кулінарних процесів спостерігається підвищений рівень вологості.





