Легкий вишневий штрудель з тіста "філо": простий рецепт, який порадує смаком без зайвих клопотів.
Якщо ви не маєте бажання витрачати час на приготування тіста або гості вже на підході, пропонуємо вам простий рецепт смачного штруделю з готового тіста філо з вишнею. Цей десерт можна приготувати всього за 40 хвилин.
Варто звернути увагу, що багато хто помилково відносить тісто "філо" до категорії "шаруватого". Проте його технологія приготування є зовсім іншою: тут шари накладаються один на одного, а не випікаються з одного пласта. Давайте розглянемо рецепт штруделю, яким поділилася фудблогерка Яна на своїй Instagram-сторінці.
Розморожуємо тісто і обробляємо кожен пласт.
розтопленим вершковим маслом.
Наносимо вишневий джем на одну сторону і обережно закручуємо тісто, дотримуючись інструкцій з відео.
Штрудель викладаємо на пергамент і змащуємо його жовтковою масою.
І в духовку при t 180 ° на 25-30 хвилин до золотистого кольору.
Нагадаємо про трубочки як у дитинстві і без вафельниці: рецепт, який розбудить спогади.
Раніше ми згадували про смачну та вражаючу закуску, яка може здивувати багатьох: це рецепт тарталеток з грибами.
З'ясувалося, що можна використовувати квашену капусту в якості альтернативи огіркам, а гриби – замість ковбаси. Це цікаві варіанти для заміни основних складників у салаті "Олів'є".