Рибні котлети будуть надзвичайно м’якими та ароматними, якщо ви використаєте два несподівані інгредієнти.


Для того щоб рибні котлети не розпадалися на сковороді і мали відмінний смак, важливо врахувати кілька додаткових інгредієнтів.

Їх варто внести до фаршу під час приготування, зазначає pixelinform.

Складники: 400 г філе риби минтаю;

Для досягнення більш насиченого смаку вам знадобиться всього одна цибулина та половина лайма. Щоб покращити текстуру, використайте одну столову ложку крохмалю.

Ось як приготувати: спершу треба замочити скибочки хліба в молоці, а потім відтиснути їх. Цибулю нарізати дрібно, а часник подрібнити за допомогою преса.

Щодо імбиру, то його потрібно натерти. Вистачить чайної ложки. З половинки лайма треба вичавити сік.

Після цього на сковороді слід смажити цибулю, імбир і часник приблизно 5 хвилин.

Після цього інгредієнти слід об'єднати з соком і хлібом, а потім подрібнити у блендері. Філе потрібно прокрутити через м'ясорубку, а потім поєднати з яйцем, невеликою кількістю солі та крохмалем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому кулінари використовують цукор у м'ясному фарші

Також можна додати небагато улюблених спецій.

Як тільки фарш буде замішаний, то треба додати суміш, що залишилася, і знову все перемішати. Потім 15 хвилин потрібно дати фаршу настоятися. Потім котлети можна формувати, обвалювати в панірувальних сухарях або борошні.

Смажити котлети на сковороді, яка була попередньо розігріта і змащена олією.

Безліч домогосподарок вважають, що додавання трохи молока у фарш є обов'язковим етапом приготування. Однак професіонали у сфері кулінарії вважають, що молочний інгредієнт не є необхідним. І на це є обґрунтоване пояснення. Справа в тому, що молоко швидко "з'єднує" білки м'яса, що може вплинути на текстуру страви.

Внаслідок цієї реакції котлети отримують не найкращу текстуру. Страва втрачає свою ніжність і стає жорсткою.

Related posts