Рибні котлети будуть надзвичайно м’якими та ароматними, якщо ви використаєте два несподівані інгредієнти.
Для того щоб рибні котлети не розпадалися на сковороді і мали відмінний смак, важливо врахувати кілька додаткових інгредієнтів.
Їх варто внести до фаршу під час приготування, зазначає pixelinform.
Складники: 400 г філе риби минтаю;
Для досягнення більш насиченого смаку вам знадобиться всього одна цибулина та половина лайма. Щоб покращити текстуру, використайте одну столову ложку крохмалю.
Ось як приготувати: спершу треба замочити скибочки хліба в молоці, а потім відтиснути їх. Цибулю нарізати дрібно, а часник подрібнити за допомогою преса.
Щодо імбиру, то його потрібно натерти. Вистачить чайної ложки. З половинки лайма треба вичавити сік.
Після цього на сковороді слід смажити цибулю, імбир і часник приблизно 5 хвилин.
Після цього інгредієнти слід об'єднати з соком і хлібом, а потім подрібнити у блендері. Філе потрібно прокрутити через м'ясорубку, а потім поєднати з яйцем, невеликою кількістю солі та крохмалем.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому кулінари використовують цукор у м'ясному фарші
Також можна додати небагато улюблених спецій.
Як тільки фарш буде замішаний, то треба додати суміш, що залишилася, і знову все перемішати. Потім 15 хвилин потрібно дати фаршу настоятися. Потім котлети можна формувати, обвалювати в панірувальних сухарях або борошні.
Смажити котлети на сковороді, яка була попередньо розігріта і змащена олією.
Безліч домогосподарок вважають, що додавання трохи молока у фарш є обов'язковим етапом приготування. Однак професіонали у сфері кулінарії вважають, що молочний інгредієнт не є необхідним. І на це є обґрунтоване пояснення. Справа в тому, що молоко швидко "з'єднує" білки м'яса, що може вплинути на текстуру страви.
Внаслідок цієї реакції котлети отримують не найкращу текстуру. Страва втрачає свою ніжність і стає жорсткою.