Салат "Закарпатський мольфар" з буряка: унікальний рецепт традиційної української страви для вашої родини.


Буряк та оселедець – це неперевершене дует для створення смачних і поживних салатів. Важливо відзначити, що буряк та інші овочі краще запікати, ніж варити, оскільки так вони зберігають більше корисних властивостей.

Редакція FoodOboz представляє оригінальний рецепт надзвичайно смачного салату з буряка, оселедця та варених яєць.

Інгредієнти:

* буряк варений

* коренеплід

* лук

* оселедець (pickled herring)

* варені яйця

* розплавлений сир

* соус на основе яиц и масла

Метод приготування:

1. Подрібніть овочі та натріть сир. Замаринуйте цибулю.

2. Наріжте оселедець на маленькі кубики.

3. Складіть салат шарами, промащуючи кожен шар майонезом, і посипте зверху натертим яйцем.

Поместите приготовленный салат в холодильник.

На OBOZ.UA також доступні різноманітні рецепти, які ви можете переглянути:

Related posts