Салат "Закарпатський мольфар" з буряка: унікальний рецепт традиційної української страви для вашої родини.
Буряк та оселедець – це неперевершене дует для створення смачних і поживних салатів. Важливо відзначити, що буряк та інші овочі краще запікати, ніж варити, оскільки так вони зберігають більше корисних властивостей.
Редакція FoodOboz представляє оригінальний рецепт надзвичайно смачного салату з буряка, оселедця та варених яєць.
Інгредієнти:
* буряк варений
* коренеплід
* лук
* оселедець (pickled herring)
* варені яйця
* розплавлений сир
* соус на основе яиц и масла
Метод приготування:
1. Подрібніть овочі та натріть сир. Замаринуйте цибулю.
2. Наріжте оселедець на маленькі кубики.
3. Складіть салат шарами, промащуючи кожен шар майонезом, і посипте зверху натертим яйцем.
Поместите приготовленный салат в холодильник.
На OBOZ.UA також доступні різноманітні рецепти, які ви можете переглянути: