Таємничий компонент для фаршу, який перевертає уявлення про смак: котлети виходять завжди соковитими і м'якими.


Все, що потрібно зробити, -- розчинити щіпку харчової соди у невеликій кількості води та додати у сирий фарш. Дайте суміші постояти 15-45 хвилин перед приготуванням. Ефект вражає: м'ясо залишається соковитим, ніжним і набуває ідеального золотистого кольору.

Чому сода так діє? Вона підвищує pH м'яса та запобігає надмірному зв'язуванню білків, завдяки чому вода утримується всередині, і фарш не стає сухим або гумовим.

Соду можна використовувати в будь-якому виді фаршу — яловичому, курячому чи свинячому. Вона стане чудовим доповненням для приготування котлет, бургерів або фрикадельок, а результати ви зможете побачити відразу ж.

Ось кілька легких рекомендацій:

Досить невеликої кількості соди — не перестарайтеся.

* Залиште фарш на 15-45 хвилин.

Включайте свої улюблені приправи безпосередньо перед початком приготування.

Після цього ваш фарш ніколи не буде сухим чи несмачним -- він стане соковитим, ніжним і ароматним!

Related posts