Ароматні булочки з чотирьох складників: експерт у випічці розкриває легкий рецепт.


Випікання займе у вас до 10 хвилин.

Рецепти булочок зазвичай потребують багато часу та інгредієнтів, однак це не обов'язкова умова. Гуру випічки - Сандра з гастрономічного блогу Heavenly Home Cooking поділилась простим рецептом.

"Ці булочки, що складаються всього з трьох інгредієнтів, вражають своєю простотою. Як і йдеться в назві, вам знадобиться тільки три легкі компоненти, одна миска для змішування та всього 10 хвилин для випікання. Якщо ви прагнете насолодитися свіжими булочками, але не маєте багато часу, цей рецепт саме для вас. Вони відмінні на смак самі по собі, але їх також можна доповнити варенням або сиром за бажанням. Швидко, просто і смачно!" – додала вона.

Для приготування вам знадобляться:

Спершу розігрійте духовку до 220°C (або 200°C з вентилятором, якщо ви його використовуєте) або до 7 марки газу. Потім викладіть деко пергаментом.

Об'єднайте борошно з розпушувачем і цукром. Потім влийте вершки і замісіть густе тісто. Якщо потрібно, можна додати ще трохи вершків.

Розгорніть тісто до товщини приблизно 1,5 см. Виріжте з нього круглі фігури. Викладіть їх на деко і готуйте в духовці протягом 8-10 хвилин, поки не набудуть золотистого відтінку.

Слідкуйте за булочками, оскільки надмірне випікання може зробити їх надто сухими. Вийміть їх з духовки і дайте охолонути кілька хвилин. Подавати найкраще теплим з маслом і варенням за бажанням.

Легкі рецепти десертів – це справжня скарбниця. Лимонний бісквіт Меррі Беррі – один з таких чудових варіантів. Він вражає своєю легкістю та м'якістю, а лимонна глазур, що покриває його, стане ідеальним акцентом.

Домашній курячий пиріг стане чудовою стравою для осінніх холодних вечорів. Відомий шеф-кухар Джеймі Олівер поділився рецептом такого пирога, який готується за 15 хвилин.

Related posts