Смак дитинства: макарони з сиром, які наповнять вас радістю та спогадами, рецепт.

У часи радянської епохи, коли дефіцит був звичайним явищем, батьки змушені були креативити та створювати оригінальні рецепти солодощів для своїх дітей.
Хоча в кав'ярнях сьогодні пропонують безліч тортів і десертів, малеча все ж віддає перевагу ласощам, які нагадують нам про наше дитинство.
Якщо у вашому холодильнику залишилися відварені макарони, не дозволяйте їм пропасти - використайте їх, щоб приготувати смачну страву для своїх рідних!
Приготуйте макаронну запіканку з сиром за рецептом, яким поділилася фудблогерка Ольга Рябенко у своєму Instagram-акаунті.
* 700 г нежирного кисломолочного сиру.
* Сметана 2 ст. л.
* П’ять яєць.
Цукор — 6 столових ложок.
* Два чайні ложки ванільного цукру.
* 100 г сухофруктів родзинок.
* макаронні вироби 300 г.
* 10 грамів олії.
Готуємо макарони в каструлі, варячи їх до повної готовності.
До кисломолочного сиру вводимо яйця, цукор, ванільний цукор і сметану.
Перетворюємо суміш в однорідну текстуру.
Додаємо відварені макарони та попередньо замочені в гарячій воді родзинки.
Уважно комбінуємо інгредієнти.
Змащуємо форму для запікання олією та відправляємо туди наше тісто.
Поміщаємо страву у попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 40-45 хвилин.
Нагадуємо про ласкаві медові сендвічі з кремом на основі згущеного молока та кокосової стружки: просто, смачно і з теплом у серці.
Раніше ми повідомляли, що печиво за 20 хвилин: ароматне, хрумке і без зайвих зусиль такий рецепт сподобається все.
Також стало відомо, як приготувати хрумку смажену картоплю без олії: секрет методу "3 ложки води".