Смак дитинства: макарони з сиром, які наповнять вас радістю та спогадами, рецепт.


У часи радянської епохи, коли дефіцит був звичайним явищем, батьки змушені були креативити та створювати оригінальні рецепти солодощів для своїх дітей.

Хоча в кав'ярнях сьогодні пропонують безліч тортів і десертів, малеча все ж віддає перевагу ласощам, які нагадують нам про наше дитинство.

Якщо у вашому холодильнику залишилися відварені макарони, не дозволяйте їм пропасти - використайте їх, щоб приготувати смачну страву для своїх рідних!

Приготуйте макаронну запіканку з сиром за рецептом, яким поділилася фудблогерка Ольга Рябенко у своєму Instagram-акаунті.

* 700 г нежирного кисломолочного сиру.

* Сметана 2 ст. л.

* П’ять яєць.

Цукор — 6 столових ложок.

* Два чайні ложки ванільного цукру.

* 100 г сухофруктів родзинок.

* макаронні вироби 300 г.

* 10 грамів олії.

Готуємо макарони в каструлі, варячи їх до повної готовності.

До кисломолочного сиру вводимо яйця, цукор, ванільний цукор і сметану.

Перетворюємо суміш в однорідну текстуру.

Додаємо відварені макарони та попередньо замочені в гарячій воді родзинки.

Уважно комбінуємо інгредієнти.

Змащуємо форму для запікання олією та відправляємо туди наше тісто.

Поміщаємо страву у попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 40-45 хвилин.

Нагадуємо про ласкаві медові сендвічі з кремом на основі згущеного молока та кокосової стружки: просто, смачно і з теплом у серці.

Раніше ми повідомляли, що печиво за 20 хвилин: ароматне, хрумке і без зайвих зусиль такий рецепт сподобається все.

Також стало відомо, як приготувати хрумку смажену картоплю без олії: секрет методу "3 ложки води".

Related posts