Рецепт смажених пиріжків з дріжджового тіста — як легко їх приготувати | Кулінарні новини | FoodOboz
Домашня випічка - це завжди неймовірний смак, який супроводжується чудовим ароматом, що проникає у найпотаємніші куточки оселі. Саме ця страва створює відчуття тепла та затишку.
Як приготувати найсмачніші смажені пиріжки, в Instagram розповіла фудблогерка з ніком nisenitnitsia. За її словами, вони готуються із дріжджового тіста лише за 30 хвилин.
Складові для приготування тіста
Складові для фаршу
Спосіб приготування
1. У миску висипаємо сіль, цукор та сухі дріжджі, заливаємо теплою водою, потім додаємо 3 столові ложки борошна і 2 столові ложки олії. Ретельно все перемішуємо.
2. Додаємо ще одну порцію борошна та заливаємо його гарячою водою.
3. Підготуємо тісто. Змастимо руки та робочу поверхню олією, щоб уникнути прилипань.
4. Формуємо пиріжки та відправляємо на пательню, розігріту із великою кількістю олії.
5. Обсмажуємо до отримання золотистого кольору, а потім викладаємо на паперову серветку.
На OBOZ.UA можна знайти безліч інших варіантів рецептів пиріжків: