Сніданок, як у вишуканому ресторані: ідеальний рецепт для приємного старту вашого дня.
Як готувати сендвіч з беконом та яйцем пашот
Найпростіший сендвіч з яйцем пашот можна приготувати з беконом або рибою. Щоб сендвіч був хрумкий, присмажте хліб на сухій пательні або в тостері.
Наріжте бекон на тонкі скибки та обсмажте до скоринки. Щоб зварити яйце пашот, радять скористатися лайфхаком з харчовою плівкою.
Щоб створити мішечок з плівки, спершу натягніть її на склянку. Рекомендується відрізати досить великий шматок, приблизно розміром з аркуш А4, щоб зручно було зав'язати краї.
Необхідно змастити плівку олією і розбити в неї яйце. Далі слід зв'язати краї плівки, створюючи щось на зразок мішечка. Потім яйця потрібно занурити в киплячу воду на три хвилини – після цього вони будуть готові до вживання.
Щоб зібрати сендвіч, полийте тост голландським соусом, викладіть бекон та накрийте його другим тостом. Зверху викладіть по одному яйцю пашот та полийте рештою соусу.
Як готувати сендвіч з рибою та яйцем пашот
Замість бекону можна використовувати солону рибу - і теж потрібно нарізати скибочками. Хліб підсмажте в тостері або на сухій пательні.
Приготуйте яйця пашот. Накрийте харчовою плівкою склянку, змастіть поверхню олією та розбийте плівку яйце. Зав'яжіть краї плівки, зробивши мішечок.
Занурте яйця у киплячу воду і варіть їх протягом 3 хвилин. На одну сторону тоста намажте голландський соус, потім покладіть рибу і накрийте другим тостом.
Розмістіть на сендвічі з рибою яйце пашот і полийте його соусом.
Для приготування сендвіча крок-мадам вам знадобляться наступні інгредієнти:
Як готувати сендвіч крок-мадам
На дві скибочки хліба рівномірно розкладіть шматочки шинки. Потерти сир і щедро посипте ним хліб з шинкою. Зверху покладіть ще по одній скибці хліба.
Збийте дві яйця до отримання однорідної маси. Занурте сендвіч в яєчну суміш з обох сторін. Помістіть сендвічі на розігріту сковороду і смажте до золотистої скоринки.
Обсмажте яйця окремо, а потім акуратно покладіть по одному на кожен сендвіч крок-мадам. Рекомендується подавати цей сніданок з овочевим салатом.
Щоб приготувати голландський соус на 4 сендвічі, треба ці продукти:
Як приготувати голландський соус
Голландський соус є одним із найважливіших соусів французької кухні. Він також виступає ключовим компонентом для приготування сендвічів.
Для приготування соусу жовтки слід відокремити від білків, приправити сіллю за смаком та ретельно збити. Вершкове масло потрібно розтопити на паровій бані.
Коли масло стане рідким, обережно введіть збиті жовтки, не забуваючи додати лимонний сік. Продовжуючи помішувати суміш вінчиком, підігрівайте соус протягом 3-4 хвилин.