Соковитий м'ясний рулет, який завжди виходить смачним: покрокова інструкція приготування
У мисці розбийте яйця, додайте сметану, натертий сир і манну крупу, після чого добре перемішайте все виделкою. Дайте суміші постояти 10 хвилин, щоб манка мала можливість набрякнути.
Цибулю і гриби наріжте кубками і обмажте на сковорідці до золотистого кольору. Деко, застелене пергаментом, змастіть олією і влийте манну суміш. Рівномірно розрівняйте. Випікайте при 180 градусах 15 хв.
Приготування м'ясного рулету (зображення: момент з відеозапису)
До грибів з цибулею слід додати приправи та подрібнений часник. Отриману суміш необхідно збити за допомогою блендера.
В миску до фаршу додайте подріблені гриби, спеції та перемішайте. На яєчний корж викладіть масу і рівномірно розрівняйте. Скрутіть корж у рулет. Випікайте ще 15-20 хв, щоб приготувався фарш.




