Соковитий і м'який лимонний пиріг: легкий рецепт з кількох простих компонентів.
Десерт виходить дуже ароматним та смачним, а глазур прекрасно доповнює цей цитрусовий ансамбль.
Цитрусові десерти наповнюють атмосферу особливим теплом і позитивом. На кулінарному блозі Kirbie's Cravings представлено рецепт лимонного пирога, для якого потрібно всього кілька простих інгредієнтів.
"Цей лимонний пиріг має ніжну текстуру, зволожений та наповнений яскравим лимонним ароматом. Його приготування не займе багато часу, адже вам знадобляться всього чотири простих інгредієнти. На відміну від традиційних десертів, в його рецепті не використовуються масло чи олія. Завершує смакову палітру солодко-терпка лимонна глазур, яка покриває торт. Ідеальний вибір для сніданку або як смачний десерт," - зазначає автор.
Вона радить обов'язково використовувати сік і цедру. Загалом для приготування знадобляться:
Заздалегідь розігрійте духовку до 160 градусів. Встеліть форму для випікання пергаментним папером.
Збийте яйця та згущене молоко до однорідної маси. Потім поступово додайте борошно. Слідкуйте, щоб не було грудочок.
На завершення до тіста додаємо сік і цедру. Після ретельного перемішування, перелийте отриману масу у підготовлену форму і випікайте близько 45 хвилин, проте не забувайте стежити за його готовністю. Для цього перевіряйте пиріг за допомогою зубочистки. Також, коли ви натискаєте на поверхню, вона повинна відчуватися пружною.
Десерт слід повністю охолодити у формі перед тим, як виймати його. Після цього можна покрити його глазур'ю, хоча це не є обов'язковим.
Для її приготування змішайте 1-2 ст.л. лимонного соку з цукровою пудрою до потрібної вам консистенції.
Шоколадні торти мають безліч прихильників. Приготувати такий десерт самому вдома - особливе задоволення. Мережу підкорив рецепт смаколика від Instagram-блогерки Емми Уіллс.
Нині якраз настав чудовий момент для приготування страв із гарбуза. Медісон Еберхардт, пекарка та засновниця Mmatilda Bakes, люб'язно поділилася рецептом свого смачного пирога.