Як приготувати зелений борщ так, щоб щавель зберіг свій насичений колір: пропонуємо вам легкий рецепт.
Зелений борщ – це надзвичайно смачна та легка у приготуванні страва. Варто зазначити, що цей варіант набагато менш складний, ніж традиційний червоний борщ. Приготування зеленого борщу вимагає точного дотримання рецептури, щоб досягти найкращого смаку.
Кулінарка на своєму Instagram-акаунті опублікувала рецепт неймовірно смачного зеленого борщу з щавлем і яйцями.
1. Відваріть м'ясо до утворення піни, потім злийте рідину, промийте м'ясо і знову залийте його водою, довівши до кипіння.
2. Включіть картоплю, свіжу зелень, яйця, сік лимона та часник.
3. В кінці вмішайте овочеву смажку, щавель, приправи та лавровий лист.
Подавайте зі сметаною!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитися з рецептами: