Як приготувати салат Мімоза з сардинами: бюджетний рецепт для святкування Нового року та Різдва - Смачні новини.
Салат "Мімоза" вже багато років залишається одним із найулюбленіших святкових страв українців. Попри простоту інгредієнтів, він завжди виглядає святково й доречно на будь-якому столі - від родинної вечері до великого застілля.
Традиційний рецепт передбачає застосування консервованої риби, зазвичай це сардини або тунець. З часом "Мімоза" зазнала безліч змін у способах приготування, повідомляє 24 Канал, посилаючись на Shuba.
Ознайомтесь із чудовим рецептом салату для святкування Нового року: легкий у приготуванні варіант "Снігова королева".
Деякі господині включають до рецепту варену моркву, інші ж замінюють сардини на більш м'які сорти або ж намагаються створити нові варіації соусів. Проте, незмінним залишається сутність – салат завжди викликає спогади про домашнє тепло, святкову атмосферу та кулінарні традиції, які передаються з покоління в покоління.
Помістіть яйця у каструлю і залийте їх холодною водою, радить сайт all recipes. Доведіть до кипіння, потім додайте столову ложку солі і зніміть з плити.
Накрийте каструлю кришкою й залиште на 10 - 12 хвилин. Для салату краще трохи перетримати яйця в окропі, аніж витягнути їх раніше.





