Як створити ароматний паштет: оригінальний рецепт для святкового великоднього сніданку.

Очистити печінку від плівок та прожилок. Замочити на 15-20 хв у молоці - це зробить її ніжнішою та позбавить гіркоти.
Овочеві культури:
Наріжте цибулю та моркву, а потім обсмажте їх на олії до отримання золотистого відтінку.
Приготування печінки на сковороді:
Додати до овочів печінку, сіль, перець і лавровий лист. Готувати на середньому вогні 15-20 хвилин.
Дроблення:
Вийміть лавровий лист. Перекладіть всі інгредієнти в блендер і подрібніть до однорідної консистенції. Додайте масло, яке повинно бути при кімнатній температурі.
Дати охолонути та настоювати:
Готовий паштет охолодити в холодильнику мінімум на 2 години. Найкраще - залишити на ніч, тоді смак розкриється повністю.