Жульєн у млинцях - легкий рецепт для святкової закуски - як використати готові млинці | Кулінарні новини | FoodOboz


Млинці - універсальна страва, яка може стати як самостійною стравою, так і основою для вишуканих закусок. Для святкового столу можна зробити оригінальні млинцеві "мішечки", які стануть ефектною прикрасою та здивують ваших гостей. Така закуска поєднує ніжність млинців, аромат грибів і ніжний смак копченого філе. Вона проста у приготуванні, але виглядає неймовірно елегантно.

Концепція приготування смачного жульєну в млинцях для святкової трапези була представлена на Instagram-сторінці фудблогерки zefirka recipes. Давайте розглянемо, як можна втілити цей кулінарний шедевр в життя.

Складники для приготування млинців:

Метод кулінарної обробки:

1. У мисці змішайте яйця з цукром і сіллю, збиваючи до отримання однорідної маси.

2. Поступово додайте просіяне борошно, ретельно перемішуючи, щоб уникнути грудочок.

Вливайте тепле молоко невеликими частинами, весь час помішуючи.

4. Влийте олію і знову добре перемішайте.

5. Нагрійте сковороду без олії і обсмажте млинці з обох сторін до золотистої скоринки.

6. Готові млинці викладіть на тарілку.

Складові для фаршування:

Метод кулінарної обробки:

1. Наріжте цибулю на дрібні шматочки та підсмажте її на розігрітій сковороді з олією до отримання прозорого вигляду.

2. Додайте нарізані гриби, приправте сіллю та перцем.

3. Готуйте, поки гриби не втралять всю надлишкову вологу.

4. Наріжте куряче філе на маленькі кубики, а сир подрібніть на тертці.

5. Змішайте подрібнене м'ясо, сир і сметану з грибами.

6. Тушкуйте 5 хвилин, щоб всі інгредієнти добре змішалися.

7. На центр кожного млинця розмістіть 2-3 столові ложки начинки.

8. Згорніть млинці у формі мішечка.

9. Закріпіть мішечок смужкою сиру (попередньо її можна розігріти для еластичності) або пером зеленої цибулі.

10. Перед подачею закуски її можна трохи розігріти в духовці, щоб сир набув ніжної текстури та насиченого аромату.

На OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти:

Related posts